• Fa Teraszburkolatok, és egyéb fa építmények építése, kivitelezése.

    Fa Teraszburkolatok, és egyéb fa építmények építése, kivitelezése.

    Fa teraszok, pergolák, pavilonok, elő tetők, télikertek, fatárolók egyéb fa építmények.
  • 1
Udvardi Ákos    +36 70 333 99 04    teraszmester@gmail.com
 

Tisztelt Látogató!

Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalunkra és engedje meg, hogy pár gondolat erejéig bemutatkozásunkkal raboljam az idejét.

2007-ben kezdtünk el foglalkozni újzélandi tapasztalatok alapján fa teraszok építésével és mondhatni elsőként a napvitorlák forgalmazásával, telepítésével. Az anyacéggel kapcsolt vállalkozásunk – érdemekben természetesen nem kikerülve őket - az elmúlt években egyre dinamikusabb fejlődésen ment keresztül így bátran kijelenthetem, hogy az általunk képviselt fullgarden minőségű napvitorla Magyarországon piacvezetővé nőtte ki magát. Megbízható beszerzési, tervezői és gyártási háttérrel rendelkezünk, így mindig a megfelelő minőségben, a legnagyobb választékban és határidőre tudjuk megrendelőink, vásárlóink igényeit kielégíteni.

Ami a fa teraszokat illeti, természetesen itt is ügyelünk a minőségre, hiszen csak időtálló és esztétikus anyaggal dolgozunk az alaptól a taposófelületig. Biztos, megbízható fateleppel állunk kapcsolatban, ahonnan mindig kifogástalan minőségben juthatunk hozzá a terasz alapanyaghoz.

Ajánlatkérésnél szükségem van egy kézzel rajzolt skiccre, vagy tervrajzra, továbbá pár fotóra, amin jelölve van a képzeletbeli terasz, vagy egyéb faépület elhelyezkedése. Természetesen ez leírás formájában is tökéletes információ részünkre.

Fa teraszok, pergolák és egyéb faépületek kivitelezését Győr, Székesfehérvár, Balaton és Budapest környékén vállaljuk, míg a napvitorlák telepítését az egész ország területén

Tisztelettel: Udvardi Ákos | 06-70-333-9904